30/8/11

Τα πιο περίεργα ημερολόγια


Υπάρχουν πολύ περίεργα ημερολόγια για να μετράμε ημέρες και μήνες. Λαμπρές ιδέες ασυνήθιστα πλέγματα – όλα αυτά βρίσκονται στη λίστα των πιο δημιουργικών ημερολόγιων.

Ημερολόγιο-μπάλα
 
Κάθε μήνα - πολύχρωμα μπαλόνια με τις ημερομηνίες και τις ημέρες της εβδομάδας.



Μαγνητικό Ημερολόγιο




Οι μαγνήτες μπορούν να τοποθετηθούν το ένα πάνω στο άλλο. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ημερολόγιου - οι μαγνήτες με ειδικά σύμβολα. Σχεδιαστές Πινίγιν  Ιγκόρ και Σεργκέι Τσεμποταρέβ (Ουκρανία).

Ημερολόγιο ποδόσφαιρου
 

 
 
Γραφείο από Βραζιλία  MatosGrey εφευρέθηκε για το κατάστημα με τα είδη ένδυσης  ημερολόγιο, η οποίο έγινε μέρος της μόδας. Για κάθε μήνα στο ημερολόγιο έχει μια νέα T-shirt με τις αρχικές ημερομηνίες της εικόνας και τις ημέρες της εβδομάδας.

Ημερολόγιο του μήλου


Πλαστικός  σωλήνας  είναι γεμάτος  με πραγματικά μήλα με τον αριθμό των ημερών ανά μήνα. Τρώγοντας ένα μήλο την ημέρα, μπορείτε να διατηρήσετε την υγεία σας, λέει ο AOK (ασφαλιστική εταιρεία).

Ημερολόγιο "Σπίρτα"

Με αυτό το ημερολόγιο ξεκίνησε τη θριαμβευτική πορεία   ουκρανικό στούντιο του Γιουρκού Γγουτσουλιάκ.


Ημερολόγιο-γκαζόν


Ημερολόγιο αφιερωμένο στον Bosch.

Ημερολόγιο μελάνης


Ισπανικός  σχεδιαστής Oscar Diaz σχεδίασαν ένα Ημερολόγιο  μελάνης, το οποίο χρησιμοποιεί τριχοειδή δράση του μελανιού, που διαδίδει μέσω του χαρτί για να δείξει την ημερομηνία.

Ημερολόγιο -  λουκάνικο



Χριστουγεννιάτικο δώρο Γερμανού- κατασκευαστή  λουκάνικου εταιρεία Karl Koenecke.

Ημερολόγιο - κρεμμύδι


Γερμανικό Πρακτορείο SERVICEPLAN Μονάχου έχει δημιουργήσει ένα δάκρυ-off ημερολόγιο για τον κατασκευαστή των μαχαιριών της κουζίνας μαχαίρια WÜSTHOF, με τα οποία μπορείς  να κόψεις  το κρεμμύδι  ανάλογα με τον αριθμό των ημερών ανά έτος.

Ξυστό ημερολόγιο


Ημερολόγιο του RA "Sunrise" - είναι μια μεγάλη κλήρωση κάθε μέρα. Για κάθε μία από τις 365 στις γρατσουνιές υπάρχουν  κρυμμένα ανέκδοτα, μικρά μυστικά, αστείες εικόνες, αινίγματα, σπαζοκεφαλιές και σκέψεις  για τη ζωή, τη φιλία και την αγάπη.

Ημερολόγιο ταπετσαρία


Γερμανικό Πρακτορείο SCHOLZ & FRIENDS HAMBURG δημιούργησε για έναν κατασκευαστή των χρωμάτων ALPINA Farben,  μεγαλύτερο ημερολόγιο τοίχου στον κόσμο. Κάθε μήνα, αλλάζοντας το χρώμα της σελίδας, το ημερολόγιο προσφέρει  ένα πρωτότυπο στοιχείο του εσωτερικού του γραφείο ή του σπιτιού σας.


Ημερολόγιο που πετάει φύλλα


Οργανισμός Euro RSCG Duesseldorf  δημιούργησε  Φυσητήρες- ημερολόγιο με ειδικό μηχανισμό για τη κοπή του  φύλλου,  που φιμήζει το πρόβλημα της συγκομιδής.

Ημερολόγιο – φοιτητική εστία

Το νοτιοκορεατικό πρακτορείο Gee  έφτιαξε ημερολόγιο πάνω σε κτίριο  του κοιτώνα των γυναικών. Κάθε μέρα -  μια νέα κοπέλα.


Ημερολόγιο κάμερας


Φωτογράφος Sharad Haksar της Ινδίας έφτιαξε για τον εαυτό του τη πρώτη στον κόσμο κάμερα-ημερολόγιο. Ο δημιουργός  χρησιμοποίησε το φακό, ένα από τα κύρια στοιχεία των εργασιών του επαγγελματία φωτογράφου, ως βάση για τα ημερολογιακά έτη 2008 έως 2032.


Ζάντες - ημερολόγιο


Οργανισμός Saatchi & Saatchi συνεργάστηκε με τον κατασκευαστή ημερολόγιου. Κάθε μήνα το ημερολόγιο αντιπροσωπεί  κάθε κατασκευαστή, δείχνει  αυτό που ονομάζουμε καλό πρόσωπο, κάθε μήνα, αλλάζοντας  ζάντες.


Ημερολόγιο  Post-it




Μικροσκοπικό  Ημερολόγιο


Ημερολόγιο ρολόι κατασκευαστή
IWC  είναι συσκευασμένο σε ένα κουτί  του ρολόι και δείχνει τις λεπτομέρειες του μηχανισμού.

Ημερολόγιο - παντζούρι



Ημερολόγιο των μολυβιών


Βρετανικό στούντιο Mytton Williams παρουσίασε ένα ημερολόγιο από τα.


Ημερολόγιο -  χαρτοπετσέτες


Ημερολόγιο McDonald δείχνει μια ημέρα σε μια χαρτοπετσέτα.


Αυτοκαταστρεφόμενο  ημερολόγιο

Ημερολόγιο-αποτεμαχισμός, αδίστακτος, όπως ο ίδιος ο χρόνος. Κάθε μέρα, χωρίς διακοπή, ο ίδιος καταστρέφεται.

Ημερολόγιο με φουσκάλες



Ημερολόγιο - κούπα καφέ

Designer Takeshi  Nishioka.

Ημερολόγιο-X


Witty ημερολόγιο για τον προμηθευτή ιατρικού εξοπλισμού Eizo.

Ημερολόγιο-σχεδιασμός


Creative από Μπανγκόκ. Αν διαλύσετε το προηγούμενο μήνα, μπορείτε να φτιάξετε 12 διαφορετικά μοντέλα και να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας.

Ημερολόγιο της επαυξημένης πραγματικότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου