6/9/11

Απίστευτα μπουκάλια

The Highland Park, 50 year old Whiskey

Ένα μπουκάλι από τα παλαιότερο χειροποίητο ασήμι ουίσκι Όρκνεϊ έχει σχεδιαστεί από τον διάσημο σχεδιαστή κοσμημάτων Maeve Gillies της MaeVona, Νέα Υόρκη Η Highland Park. Κυκλοφόρησε μια περιορισμένη έκδοση των 275 αποκλειστικών μπουκαλιών.


Красота класса люкс

Красота класса люкс


Hennessy "Paradis Horus"

Ένα μπουκάλι του κονιάκ 18 καράτια χρυσού "Paradis Horus" δημιουργήθηκε από Ιταλό σχεδιαστή Ferruccio Laviani. Έχει το σχήμα της φλόγας και εμπνεύστηκε από τους μύθους περί Γκόρε, τον Αιγύπτιο θεό του ήλιου. Ο σχεδιαστής έχει επίσης φτιάξει ένα μαύρο και χρυσό σετ συσκευασίες από πλαστικό. Κονιάκ σε αυτό το μπουκάλι - μείγμα εκατοντάδες σπάνια είδη  κονιάκ, ηλικίας από 25 έως 130 χρόνια.


Красота класса люкс

Красота класса люкс


Dom Perignon Vintage 1995 White Gold Jeroboam

Επισήμως ξεκίνησε τον Μάιο του 2008 και είναι το πιο ακριβό Zheroboam σαμπάνια (Ιεροβοάμ). Αυτό το ειδικό 3-λίτρων μπουκάλι και η ετικέτα της -  «ακριβότερο» - αναφέρεται συγκεκριμένα σε τέτοια δοχεία και μπουκάλια ακριβώς για να συγκομιδή του τρέχοντος έτους. Το μπουκάλι είναι σε ένα κέλυφος, κατασκευασμένο από λευκό χρυσό, πάνω στο οποίο με τη βοήθεια χάραξη λέιζερ είναι μια απεικόνιση ετικέτα Dom Perignon. Υπάρχουν μόνο 100 μπουκάλια.


Красота класса люкс

Красота класса люкс


Remy Martin Black Pearl Grande Champagne

Περιορισμένη έκδοση κονιάκ »Black Pearl Louis XIII« από Remy Martin, είναι μόλις 786 φιάλες. Για την κατασκευή των φιαλών των μαύρων κρυστάλλων, που παράγονται από τη γαλλικό Οίκο των Μπακαρά, απαιτεί πάνω από 50 εγχειρίδια πτητικής λειτουργίας και είναι το έργο των 20 περίπου καλλιτέχνες.


Красота класса люкс

Красота класса люкс


The Dalmore's 1951 Sirius Vintage Whisky

Το 2009, το εργοστάσιο Dalmore ανακοίνωσε την έναρξη ενός από τα πιο ακριβά ουίσκι τους - Sirius. 1951 Ο Dalmore του Sirius Vintage - single malt, βαρέλια ουίσκι διαθέσιμα μόνο σε ιδιώτες πελάτες και μέσω περιορισμένου δικτύου καταστημάτων World Duty Free.


Красота класса люкс

Красота класса люкс


DIVA Premium Vodka


Triplet αποσταγμένης βότκας παραγωγής Distillers Blackwood της Σκωτίας. Αυτό είναι ένα μοναδικό ποτό, γιατί είναι φιλτραρισμένο μέσα από την άμμο που συνθλίβονται διαμάντια και πολύτιμους λίθους. Επίσης, στη μέση της κάθε φιάλης υπάρχουν πολύτιμοι λίθοι, όπως τα διαμάντια. Τιμή ανά φιάλη κυμαίνεται ανάλογα με την επιλογή των πολύτιμων λίθων που χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση του μπουκαλιού.


Красота класса люкс

Красота класса люкс

Красота класса люкс



Bollinger 007: James Bond edition

Για να γιορτάσει την επερχόμενη περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ στο Quantum of Solace, οι μάστορες της σαμπάνιας στο Bollinger έχουν κυκλοφορήσει μπουκάλι  με τη μορφή των κουκκίδων. Είχαν παράγει μόνο 207 από αυτά τα αποκλειστικά μπουκάλια, σχεδιασμένο από τον Γάλλο Eric Berthes, και κάθε ένα είναι αριθμημένο. 007 Bollinger έχει πραγματική αξία μόνο για συλλέκτες - τους μακρούς οπαδούς του James Bond.


Красота класса люкс

Красота класса люкс


L'Or de Jean Martell Cognac

Το κονιάκ L'Or de Jean Martell ενσαρκώνει την πραγματική ουσία του ύφους και της Martell δημιουργικότητα. Πρόκειται για μια διπλή απόσταξη από τα καλύτερα κονιάκ σε ένα κομψό συνδυασμό των τεσσάρων ειδών των σταφυλιών: Grande Champagne, Champagne, Petite Champagne, τα πτερύγια Fins Bois και Borderies.


Красота класса люкс

Красота класса люкс


Henri IV Dudognon Heritage


Красота класса люкс

Красота класса люкс

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου