5/1/12

Η συλλογή από τα πιο ασυνήθιστα χριστουγεννιάτικα δέντρα από γνωστούς σχεδιαστές.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από πλαστικά μπουκάλια

Στην πόλη του Kaunas της Λιθουανίας στην πλατεία μπροστά από ένα εμπορικό κέντρο έχει συσταθεί ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από 40.000 πλαστικά μπουκάλια. Η σχεδιαστής Jolanta Smidtienė.










Δέντρο απο τα καροτσάκια του σουπέρμαρκετ







Χριστουγεννιάτικο δέντρο από γυαλί μουράνο

Φέτος εμφανίστηκε στη Βενετία το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 8,5 μέτρων φτιαγμένο από γυαλί. Θα ζυγίζει τρεις τόνους.





Swarovski

Και αν το Murano είναι διάσημο για το καλύτερο στον κόσμο γυαλί, η εταιρεία Swarovski - για το καλύτερο στον κόσμο τεχνητό κρύσταλλο. Δημιουργήθηκε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Σιγκαπούρη κατάστημα Boutique Swarovski.



Το δέντρο απο τα βαρέλια με ουίσκι

Μια μικρή αμερικανική πόλη Lynchburg (Tenn.) είναι παγκοσμίως γνωστή ως η γενέτειρα του ουίσκι Jack Daniel του. Και, φυσικά, σε αυτό το χωριό ιδρύθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα 140 βαρέλια Jack Daniel.







Δέντρο απο τα μπουκάλια

Από το 1000 μπουκάλια μπύρας Heineken έφτιαξαν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Σαγκάη. Για τη  δημιουργία ενός τεράστιου χριστουγεννιάτικου δέντρου είχαν φύγει χιλιάδες μπουκάλια Heineken.




Δέντρο απο LEGO

Αυτό το εξαιρετικό δέντρο αποτελείται από 600 000 τουβλάκια LEGO, είναι 172 μέρη, οι οποίες στη συνέχεια ενώνονται με μία ράβδο χάλυβα. Ύψος χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι 11 και μισό μ., βάρος - περίπου 3 τόνοι. Είναι εγκατεστημένο στον σταθμό του St Pancras στο Λονδίνο.







Χριστουγεννιάτικο δέντρο από το CD-ROM

Καλλιτέχνης Thomas Deininger έκανε το δέντρο από τις κασέτες και CD .


Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο νερό
Στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη λίμνη Rodrigo de Freitas για την παράδοση στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. 85μέτρων δέντρο θεωρείται το μεγαλύτερο δέντρο του κόσμου, που βρίσκεται πάνω στο νερό. Το σύμβολο των Χριστουγέννων και το ύψος της Πρωτοχρονιάς είναι συγκρίσιμο με το 29-ορόφο κτίριο, και το βάρος των μεταλλικών κατασκευών είναι 542 τόνοι. Κάθε βράδυ μέχρι τις 6 Ιανουαρίου το δέντρο θα ανάψει 3 εκατομμύρια λαμπτήρες.







Το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο δέντρο στον κόσμο

Το ξενοδοχείο Emirates Palace Hotel στο Άμπου Ντάμπι έφτιαξε το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το κόστος του ήταν 11 εκατομμύρια δολάρια. Είναι διακοσμημένο με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα στολίδια και κοσμήματα από το παγκοσμίου φήμης κατασκευαστές.







Δέντρο PAC MAN

PAC MAN HOLIDAY TREE στην καρδιά της Μαδρίτης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου