12/10/11

Designed with a bird's-eye view

Γίγαντας Kern Abbas

Θείος με εντυπωσιακά στοιχεία, κατασκευασμένος από κιμωλία στην πλαγιά ενός λόφου κοντά στο χωριό Κερν Αμπάς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ποιος και πότε το έκανε - άγνωστο, αλλά αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον XVII αιώνα.
Πριν από τέσσερα χρόνια δίπλα σ 'αυτόν βρέθηκε άλλος ένας  - Homer Simpson. Σύγχρονη διασκέδαση εμφανίστηκε χάρη σε διαφημιστική εκστρατεία "The Simpsons Movie".

Φύλακας...



Αφανείς Ιερό Πρόσωπο του Ιησού Χριστού βρέθηκε σε ένα χοράφι στην Ουγγαρία.



Гίγαντας Tarapacá


Γκιούλιβερ


Αυτός ο Γκιούλιβερ, ξαπλωμένος στο γρασίδι δίπλα από το Εδιμβούργο της Σκοτίας, φαίνεται πολύ παλιός, αλλά στην πραγματικότητα έγινε το 1976 στα πλαίσια της προώθησης της περιοχής Kreygmillar. Είναι κατασκευασμένος από μπετόν, και για μεγάλο χρονικό διάστημα Γκιούλιβερ ήταν το μεγαλύτερο γλυπτό σκυροδέματος στην Ευρώπη.


Ατατούρκ


Το επόμενο έτος, το πορτρέτο του πρώην πρόεδρος, του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ - θα σηματοδοτήσει την τριακοστή επέτειο. Τρεις χιλιάδες άνθρωποι έφτιαχναν 130-μετρητό πρόσωπο του απο ασβεστόλιθου.

Τζένγκις Χαν


Πορτραίτο ενός Μογγόλου επικεφαλής όλων των εποχών είναι κομμένο σε βουνοπλαγιά κοντά στην πρωτεύουσα της Μογγολίας Ουλάν Μπατόρ.

Osmington Λευκό άλογο




Ροζ κουνέλι


60-μετρων ροζ λαγουδάκι, που έγινε το 2005 απο ομάδα τέχνης Getlin, ξαπλώνει στην ιταλική λόφους, 65 χλμ. από το Μονακό. Είναι πλεγμένος από μάλλινα νήματα, παραγεμισμένος με άχυρο και ακόμα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Getlin διαβεβαιώνει ότι το κουνέλι θα ζήσει άλλα 15 χρόνια.



Το νησί-καρδιά


Το νησί ονομάζεται Galesnyak, βρίσκεται στην Κροατία, ανήκει σε ιδιώτη και στο παρελθόν ήταν ακατοίκητο. Έγινε γνωστό πριν από δύο χρόνια αφότου βρέθηκαν οπαδοί του Google Earth και την εξάπλωσαν την εικόνας μέσω του δικτύου. Τώρα αυτό είναι ένα από τα σύμβολα τουριστικών της Κροατίας.


Τα χείλι


Στην πράξη, αυτό το λόφο είναι δεν ξεχωρίζει απολύτως τίποτα - το συνήθης ανάχωμα των 800 μέτρων. Ένας δορυφόρος όμως δείχνει στο Σουδάν χείλη.


Νησι του χρόνου


Σέλτικо σύμβολο "Νησί μέσα στο Χρόνο" δημιουργήθηκε το 1995 κοντά στο αεροδρόμιο του Μονάχου,απο τον καλλιτέχνης William Holderidom.


Λατομείο κέλυφος


Αυτές χωματερές είανι το μεγαλύτερο λατομείο στον κόσμο, που ανήκει στον μεγαλύτερο παραγωγό χαλκού - Χιλής Εθνική Copper Corporation.


Ηλιος


Οι αχανείς εκτάσεις της Νεβάδα - είναι ένα αγαπημένο μέρος για τη δημιουργία περίεργων σύμβολων.


Η μεγαλομανία


Αραβος Σέιχ Hamad Bin Al Nahyan Hamdan έσκαψε στο δικό του νησί Futaisi  το όνομά του. Τα γράμματα - ύψος ενός χιλιόμετρου, τα δύο πρώτα γράμματα αποτελούν κανάλι για καράβια.


KFC


Το λογότυπο Kentucky Fried Chicken στη Νεβάδα, που φαίνεται απο διάστημα.


Firefox


Το λογότυπο φτιάχτηκε 2006 σε ένα χοράφι με καλαμπόκι, κοντά στη πόλη Πορτλανδ. Εμβαδόν 4 000 μ2 γιόρτασε τη 50.000000 φώρτηση του browser Mozilla Firefox.


Coca Cola


100 χρόνια στην αγορά στη Τσίλι γιορτασάν με λογότυπο απο 70 000 μπουκάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου