13/9/11

Παλιές visit card γνωστούς ανθρώπους


Επαγγελματική κάρτα αναφέρει συνήθως μόνο τις πληροφορίες της επαφής του ιδιοκτήτη. Αλλά μερικές φορές μιλάει περισσότερο - ειδικά αν είναι ήδη ξεπερασμένη. Παρακάτω υπάρχει μια επιλογή από τις επαγγελματικές κάρτες των διάσημων ανθρώπων σε διαφορετικά στάδια της σταδιοδρομίας τους. Όλοι κάποτε ξεκινούσανε....
1. Larry Page, η Google



2. Mark Zuckerberg, το Facebook
"Είμαι επικεφαλής, σκύλα" - απαράδεκτη ανακοίνωση. Αλλά είναι σαφές, εάν είστε 20-κάτι χρονών, και έχετε δημιουργήσει την ιστοσελίδα που θα αλλάξει σύντομα τον κόσμο.


3. Βοηθός του Warren Buffett
Βοηθός του ένας από τους πιο σημαντικούς επενδυτές στον κόσμο, ξέρει σίγουρα τη θέση της. "Δεν θα με καλέσετε. Εγώ θα σας καλέσω ", γραμμένο σε επαγγελματική κάρτα της σε ένα μέρος όπου κανονικά όλοι έχουν τον αριθμό τηλεφώνου. «Ίσως να σας καλέσω. Αν είστε τυχεροί, "- διαβάστε μεταξύ των γραμμών.
 


4. Ο Steve Jobs, η Apple
Χαιρετίσματα από το μακρινό παρελθόν: την επαγγελματική κάρτα του Steve Jobs (στο ρόλο του ο αντιπρόεδρος της Apple!) Δείγμα του 1979.
 


5. Ο Μπιλ Γκέιτς, η Microsoft
Ναι, ναι, έχετε καταλάβει σωστά. Αυτή η κάρτα του Bill Gates της Microsoft, και όχι του ιδιοκτήτη της ενοικίασης ιστιοσανίδες στην Καλιφόρνια.
 


6. Jerry Yang, Yahoo

 
7. Donald Trump, Trump Organization

 
8. Eric Schmidt, η Google
Είναι κακό όταν ένα τυπογραφικό λάθος εμφανίζεται σε μια νέα παρτίδα των επαγγελματικών καρτών. Πρόεδρος, αντί του Προέδρου (Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου) για τις επιχειρήσεις κάρτες Eric Schmidt της Google διασκεδάζει πολλούς.
 


9. Ο Steve Wozniak, η Apple
Η Apple συν-ιδρυτής.

 
10. Μπαράκ Ομπάμα, U. S. Πρόεδρος
Πριν γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Μπαράκ Ομπάμα εργάστηκε στη θέση του γερουσιαστή από το Ιλινόις. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου